طرز تهیه کیک لطیفه



طاهره شکری:بزرگ
✍طرز تهیه کیک لطیفه مواد لازم *تخم مرغ ۴ عدد درشت اگر تخم مرغ ریز هست ۵ عدد* شکر یک لیوان سر صاف* آرد دو لیوان سر پر * پیکنیک پودر دو قاشق مربا خوری سر پر *شیر یک لیوان*روغن مایه یک لیوان یک بند انگشت کمتر تمام مواد باید با دمای محیط شما باشد؟ ولرم * وانیل مقدار دلخواه ( یاپوست پرتقال رنده شده)*نمک یک پنس* جوش شیرین برای تغئیر رنگ یک قاشق چای خوری ؟ من جوش شیرین استفاده نمیکنم * کاکائو برای وسط کیک یک قاشق غذا خوری بدلخواه میتونید کاکائو را حذف کنید* گردو برای روی کیک بدلخواه * ✍ طرز ساخت کیک لطیفه ابتدا سفیده را از رزده جدا کنید سپس زرده را کنار بزارید ؟ یک پنس نمک را وارد سفیده کرده خوب با هم زن بزنید طوری که از ظرف بر گردانید نریزه بزارید داخل یخچال تا بقیه مواد آماده شود *حالا شکر وانیل و زرده تخم مرغ را با هم زن طوری بزنید که کاملااً پف بکنه بشکل خامه در بیآد *حالا شیر را اضافه کنید ۵ دقیقه بزنید در این مرحله روغن را اضافه کنید ۵دقیقه بزنید *هم زن را خاموش کنید کنار بزارید دیگ با هم زن کاری نداریم * آرد و پکینک پودر را الک کنید وارد زرده کنید با قاشق چوبی دورانی هم بزنید * در آخر سر سفید تخم مرغ را وارد مایه کنید طوری هم بزنید که باندازه حبه قند سفیده در مایه دیده بشه خیلی مخلوط نکنید * فر را قبلااً روشن و گرم کنید * ظرف کیک را آماده و خیلی کم چرب کنید اگر تو پیرکس بخواهید درست بکنید باید کاغذ روغنی بزارید اما تو ظرف مخصوص کیک فقط کمی چرب کنید * باندازه یک فنجان مایه را بگیرید با کا کائو مخلوط کنید نصف مواد بیشتر را وارد جای کیک کنید مایه کاکائو را وسط روی مایه بصورت دایره ای بریزید سپس بقیه مایه که حتما باید از اولی کمتر باشد اضافه کنید * حالا روشو میتوانید گردو بریزید گردو را بدلخواه خودتون خورد بکنید درجه گاز هم با گاز شما باید تنظیم شود من روی ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت میزارم برای اطمینان پخت با یک چوب بامبو یا جنگال امتحان بکنید در فر را خیلی باز نکنید پف کیک فرو کش میکنه بعد از پخت کامل فر را خاموش کنید حالا بمدت نیم ساعت داخل فر بماند تا خنک شود همچنان در فر تان باید بسته باشد نو شجان